INGREDIENTS PEL PASTÍS DE XOCOLATA:
8 ous
400 gr de xocolata negra
400 gr de mantega
1 polset de sucre
1 polset de sal
PREPARACIÓ DEL PASTÍS DE XOCOLATA:
1.Separem les clares dels rovells dels ous i munten les clares amb un polset de sal fins que quedin a punt de neu.
2.Posem 400 grams de xocolata, 400 grams de mantega i un polset de sucre en un bol de ferro per coure’l al bany Maria.
3.Un cop desfet hi afegim els rovells dels ous i ho barregem molt bé.
4.Afegim la xocolata desfeta a les clares muntades.
5.Untem les parets d’un motlle de pastís amb mantega i hi dipositem la
meitat de la barreja.
6.Ho coguem al forn 10 minuts a 180º.
7.Ho deixem refredar i un cop ben fred hi tirem l’altre meitat de la barreja al cim.
8.Ho deixem reposar unes hores a la nevera abans de servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada